VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Blizanci

Ljubav: Do 23-eg decembra, dok je vaš vladar retrogradan u znaku Strelca i polju partnerskih odnosa, spremite se na jedno veliko „čišćenje“ loših situacija i odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom.

Ovo čišćenje neće baš u svakom momentu biti ugodno, i evidentno je da ćete vi i partner morati da imate dosta strpljenja jedno za drugo.

Posebno je komplikovana situacija tokom prve dekade decembra, naročito oko punog Meseca, kada neke tenzije mogu prilično proključati. I pored ovoga, imaćete više nego dovoljno prilika za otvoren razgovor i smirenje, pa je preporuka za vas da ne dižete ruke od osoba koje su vam važne. Ne zaboravite, Saturn krajem druge dekade izlazi iz vašeg polja emotivnih partnerstava, i slobodno računajte da se vrlo brzo situacija okreće u vašu korist.

Što se slobodnih Blizanaca tiče, vi tokom ovog meseca možete imati potrebu da obnovite komunikaciju, možda i vezu, sa nekim od bivših emotivnih partnera. Takođe, dolazićete u kontakt sa osobama koje poznajete od ranije, i možda poželeti i nešto više sa njima. No, neće ovaj mesec proći samo u prošlim pričama. Vaša vladarka polja ljubavi, Venera, daće vam od druge dekade mogućnost za novu osobu, i to iz vaše bliske okoline.

Posao: Što se poslovnog segmenta tiče – pa, i dobrog i lošeg koliko god hoćete. Dobro je što ćete uspeti da obnovite neke poslovne odnose, da rešite probleme u poslovnim partnerstvima, da sa svojim saradnicima ostvarite bolju komunikaciju.

Loše je što ćete se dosta trošiti, što ćete neke obaveze morati da ponavljate, što će vam biti teško da se skoncentrišete na ono što vam je zaista bitno, i što ćete imati problema sa probijanjem rokova.

No, ništa od ovoga lošijeg što se bude dešavalo neće ni u jednom trenutku istinski ugroziti vaše pozicije. Što se finansijskog dela tiče, mogu da kažem da ćete biti zadovoljni prilivima, ali ćete prilično teško raspoređivati novac i često ćete trošiti van svake mere.

Zdravlje: Vaš vladar jeste retrogradan i u dosta slaboj poziciji tokom decembra, ali zato je polje zdravlja više nego dobro postavljeno u ovom periodu. U suštini, imaćete dobre i zdrave navike i voditi računa o svom imunitetu.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *