VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Bik

Ljubav: Izuzetno je dobro to što ćete vrlo brzo, već na samom ulasku u decembar mesec, osetiti kako se neki mračni oblaci razilaze nad vašim glavama kada su emotivna i bračna partnerstva u pitanju. Počećete da se osećate bolje, onaj vaš stari entuzijazam i optimizam će se ponovo probuditi, a i partner će uvek uspevati da pronađe prave reči i povuče prave poteze, da biste oboje funkcionisali skladnije.

Malo će tokom ovog meseca biti momenata koji će doneti nervozu, a čak i ako i kada oni naiđu – trudite se da nađete prava rešenja i prevaziđete teškoće. Poslednja dekada decembra će biti još bolja nego prethodni period, u tim danima vi i partner ste kao „ruka i rukavica“ – usklađeni u svemu, maksimalno posvećeni jedno drugom i spremni da se podržavate, ali i zajednički uživate u svom odnosu. Uđite veseli i zadovoljni u novu 2018-u godinu!

Za slobodne Bikove – Venera u konjukciji sa Suncem u vašem polju strasti, koja će biti jako aktuelna, naročito tokom druge dekade decembra, mnoge od vas uvešće u odnos u kojem će seksualnost i potreba za nesputanošću biti jako naglašeni. Sa nekim ćete uživati u „krevetskim igrarijama“,ne razmišljajući o tome da li ova veza ima budućnost ili ne.

Posao: Pred vama je u poslovnom segmentu dosta promenljiv mesec, i tek tokom treće dekade osetićete se smirenije i stabilnije.

Promene u vašem poslovnom okruženju će se dešavati na dnevnoj bazi, i iako ćete uspevati da sa njima izlazite na kraj, ipak ćete non stop morati da budete na oprezu i skoncentrisani.

Posebno ćete morati da se fokusirate na sve ono što se vezuje za finansijski segment, pogotovo za obaveze i račune koji su ostali neregulisani iz proteklog perioda. Potrudite se da maksimalno raščistite situaciju, da biste mogli da uđete rasterećeni u 2018-u godinu. Od treće dekade decembra dobijate jednu veliku i moćnu podršku za svoje planove i buduće poduhvate od strane tranzitnog Saturna.

Zdravlje: Iako će zdravstveni segment dosta bolje funkcionisati nego u novembru, i tokom ovog meseca je potrebno da više obratite pažnju na svoj imunitet. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa krvnim sudovima.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *