VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Ribe

Ljubav: Merkur, planeta koja vlada vašim poljem ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, tokom većeg dela ovog perioda će biti retrogradan i u nepovoljnoj poziciji, što će svakako doprineti promenljivom funkcionisanju sa voljenom osobom. Postojaće stvari i situacije u kojima ćete stvarno teško pronalaziti zajednički jezik, ali se ne vidi da će vaše bitne relacije i u jednom jedinom momentu biti zaista ugrožene.

Ne, samo ćete jako nervirati jedno drugo, i non stop se vraćati na neke situacije koje niste rešili, a za koje je više nego izvesno da ih nećete rešiti ni sada. Vi ćete biti teški kao crna zemlja, a partner će se povremeno ponašati kao da ga baš briga za to da li se vi nervirate ili ne. Smatraćete da je njegovo ponašanje detinjasto i lakomisleno. No, tokom decembra će biti i lepih momenata, a situacija će posebno krenuti da se popravlja tokom treće dekade. Izgleda da ćete ipak u novu godinu ući u dobrom raspoloženju i ljubavi.

Srećno! Što se slobodnih Riba tiče, bićete skloni da date ponovo šansu nekome sa kim ste ranije bili u ljubavi, naročito od početka druge dekade decembra. No, neki od vas se mogu prilično zaljubiti i u osobu koju poznaju preko posla. Bilo bi dobro da ta osoba nije zauzeta….

Posao: 20-og decembra Saturn izlazi iz vašeg polja karijere u kojem vas je tokom više godina učio, i valjda naučio, da budete maksimalno odgovorni, da poštujete one oko sebe, ali i da cenite i vrednujete svoj rad.

Sigurna sam da vam je doneo i dosta nagrada, u smislu poboljšanja pozicije i statusa, a neki od vas će baš tokom decembra imati priliku za promenu radnog mesta na bolje.

Generalno gledano – decembar je za vas pomalo naporan zbog velikog broja obaveza i stalne borbe sa vremenom i poštovanjem rokova, ali nećete moći da se požalite na njegove krajnje rezultate, ali ni na finansijski segment. Najveća isplativost i najstabilniji prilivi stoje vam tokom drugog dela meseca. Dobar odnos sa kolegama.

Zdravlje: Zdravstveni segment je prilično solidan, mada ćete imati povremene padove imuniteta koji se mogu odraziti kroz laku podložnost virusnim i bakteriološkim infekcijama. Starije Ribe će u prvom delu meseca imati tegobe sa nogama i venama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *