VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Vodolija

Ljubav: Nesuglasice sa emotivnim ili bračnim partnerom postojaće početkom decembra, ali one neće ugroziti integritet vašeg odnosa. Moraćete da izvučete na dnevni red nešto što ste do sada gurali pod tepih, a što se može vezivati ili za sumnje u vernost, ili za finansijski segment i raspolaganje novcem. Takođe, mogu se povesti pitanja koliko ste i vi i voljena osoba posvećeni vezi i koliko radite na njoj. No, sve ovo će prilično kratko trajati, a kompletan ostatak ovog meseca donosi i vama i partneru dobro raspoloženje i dosta zajednički provedenog vremena u nekim zabavnim aktivnostima.

Možete se više družiti i izlaziti, a itekako je moguće da se polovinom ovog perioda odlučite i za neki kraći put. Vi lično ćete u trećoj dekadi decembra biti nešto više raspoloženi za flert, pa se potrudite da u tim danima ne uradite nešto zbog čega biste se kasnije pokajali.

Što se tiče slobodnih Vodolija, vama se tokom decembra smeše i nove, ali i stare emotivne prilike. Tokom druge dekade jako će biti aktivirani bivši partneri i moguće je da ćete čak na kratko biti obuzeti razmišljanjima o obnovi ovog odnosa. No, pošto su noviteti za vas uvek mnogo zanimljiviji, više je nego izvesno da ćete ipak pravu priliku dati novoj simpatiji i vezi sa njom.

Posao: Vaše polje karijere od kraja prve dekade decembra dobija veliku podršku od strane tranzitnog Marsa, a pošto se u njemu već nalazi Jupiter, možete slobodno da računate na izrazito povećan obim poslovanja, ali i na velike mogućnosti za napredovanje. U svakom slučaju budite sigurni da ćete finansijski proći više nego dobro tokom ovog meseca, što će vam nadam se, pomoći da konačno stavite tačku na neke opterećujuće situacije sa dugovima.

Generalno gledano – imate pažnju i podršku od strane poslovnih partnera i saradnika i možete proširiti svoje poslove, ali i otvoriti nova područja, naročito ona koja se vezuju za rad sa strancima. Kolegijalni odnosi će uglavnom tokom ovog perioda biti korektni.

Zdravlje: Prvi deo meseca će proteći u energetskim i imunitetskim klackanjima, i moguće je da ćete u ovom periodu biti podložniji virusima, bakterijama i prehladama. Nešto bolja situacija i oporavak slede vam najviše tokom treće dekade.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *