VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Jarac

Ljubav: 20-og decembra, posle više od dve godine boravka u vašem polju podsvesti, tajni i strahova, Saturn – vladar Jarca, prelazi u vaše polje ličnosti. Ulazite u višegodišnji period, koji bi kod nekih mogli nazvati odrastanjem, dobom zrelosti, ali svakako će vam doneti veću odgovornost, ali i potrebu da svoje emotivne relacije ustalite, stabilizujete i da one budu trajna vrednost u vašem životu.

Tokom decembra, bar u prve dve dekade, vaše će polje tajni biti jako naglašeno, a obzirom na to da će se u njemu nalaziti i jaka konjukcija Sunca i Venere, zauzeti bi prvenstveno trebali da obrate pažnju na velike mogućnosti za avanture, tajne flertove i snažna erotsko – emotivna iskušenja kojima će biti izloženi.

Odnos sa partnerom je trenutno dosta stabilan i trebali biste da vodite računa da ga eventualnim švrljanjima ne ugrozite.

Od treće dekade ulazite u nešto mirniju zonu po ovim pitanjima i tada će odnos sa voljenom osobom funkcionisati uz mnogo obzira i pažnje i međusobnog razumevanja i poštovanja. Što se slobodnih Jarčeva tiče, vama takođe stoje mogućnosti za neke tajne emotivne kontakte, verovatno sa zauzetim osobama. No, treća dekada decembra vam donosi i prvu, zaista jaku i pravu priliku za ljubav.

Posao: Jarčevi će veliki deo svojih aspiracija usmeravati put saradnji sa inostranstvom, ali i ka proširivanju postojećih poslova. Planeta Merkur vlada vašim obavezama i svakodnevicom, pa je više nego izvesno da ćete veći deo meseca provesti u jurnjavi, pokušavajući da završite sa zaostacima i da ispravite propuste koje ste napravili.

Takođe, odnos sa kolegama može pokazivati velika variranja, mada je više nego izvesno da ćete do kraja decembra srediti nesuglasice koje imate. Podrška od strane onih koji su vam bitni će se izuzetno pojačati i moći ćete da se u svakom trenutku oslonite na njih. Od treće dekade meseca očekujte nagrade za dosadašnji rad, ali i velike mogućnosti za jake i nove poslovne dogovore.

Zdravlje: Planeta Merkur vlada vašim poljem zdravlja, a pošto je u prve dve dekade meseca u dosta lošoj poziciji i oslabljenog uticaja, trebali biste da neuporedivo više pažnje nego do sada obratite na svoj imunitet. Poslednja dekada decembra proteći će u vitalnosti i dobrom zdravlju.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *