HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

STRELAC

ISTINA – SUDIJA – KUĆA

Ljubav

Pred zauzetim Strelčevima je mesec u kojem moraju biti donesene neke velike odluke kada su njihove emotivne veze I brakovi u pitanju. Postoji potreba da se dođe do stabilnosti, I očigledno je da ćete u ovom mesecu konačno moći da krenete ozbiljno ka tome.

Što vi više budete poštovali voljenu osobu, više će vam biti uzvraćeno na isti način, pa bi bilo dobro da se oboje potrudite I uvedete vašu vezu u fazu stabilnosti. Što se tiče slobodnih Strelčeva, upoznaćete osobu koja vam je jako privlačna I zanimljiva, ali koja na pameti ima ozbiljnu emotivnu priču. Ako ste spremni za pravu I trajnu vezu, samo izvolite.

Posao

Pred vama je mesec u kojem ste jako motivisani, u kojem ste odgovorni I spremni na velike napore I trud u poslovnom segmentu. Imate podršku autoriteta I jakih poslovnih partnera za svoje planove I ciljeve. Neki od vas sada mogu konačno rešiti I da krenu sa svojim privatnim poslom. Generalno gledano – ovaj mesec donosi sporost, ali I dobre poslovne rezultate. Moći ćete da kažete da ste konačno na onom putu na kojem ste to želeli da budete. Po pitanju finansija – vrlo stabilno, nećete moći da se požalite.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prikazan kao prilično dobar mlađim Strelčevima. Što se starijih tiče, moguće su manje tegobe sa kičmom, a kod žena – sa hormonima.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *