HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

ŠKORPIJA

GUBITAK – LJUBAVNICA – PORUKA

Ljubav

U prvom delu decembra može u vašim emotivnim vezama I brakovima biti povremenih neprijatnih situacija, teško ćete ostvarivati pravu komunikaciju sa partnerom I može dolaziti do rasprava.

No, samo je ovaj period postavljen komplikovano, vidi se da ćete vi I voljena osoba razrešiti svoje probleme I vrlo brzo se vratiti u neke normalne ljubavne tokove. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, itekako je moguć ulazak u seksualno – emotivnu kombinaciju sa jednom osobom. Ne mogu da kažem da će ovo biti baš prava veza, ali je definitivno izvesno da će vam itekako prijati I da ćete u njoj uživati.

Posao

Samo vam prva dekada meseca donosi opterećenje I kada je finansijski segment, ali I kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ostatak ovog perioda donosi vam dobru energiju, veliki pokret I aktivnosti, I evidentno je da možete napraviti pomake ka svojim ciljevima. Ovo je dobar mesec I za nezaposlene Škorpije, ali I za one koji žele da promene radno mesto. U svakom slučaju – imaćete više ponuda I dobro razmislite na koju ćete stranu krenuti. Koristite prilike koje vam se sada ukazuju!

Zdravlje

Pomalo ste iscrpljeni I energetski isceđeni početkom decembra, I to će se svakako odraziti na vaše zdravlje. Ipak, sledi vam brz oporavak, osećaćete se dobro.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *