HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

DEVICA

VERNOST – NESREĆA – VENČANJE

Ljubav

Sredinom meseca nervoza i tenzije u emotivnim i bračnim vezama kod Devica. Potrebno je da u tom periodu pokušate da se više prilagodite jedno drugom.

Generalno gledano – malo je verovatno da su vaše emotivne relacije istinski ugrožene, ali mogli biste da oboje budete vrlo uznemireni I spremni na raspravu. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, preko prijatelja, društvenih mreža ili nekog od članova porodice možete upoznati osobu koja će vam bukvalno prodrmati ceo organizam. Između vas dvoje bi mogla buknuti velika zainteresovanost, ali I strast, I itekako je otvoren put ka emotivnoj vezi.

Posao

I pored jakog tempa dešavanja I mnogobrojnih obaveza koje ćete imati tokom decembra, itekako ćete biti zadovoljni njegovim krajnjim rezultatima. Nezaposleni tokom ovog perioda mogu pronaći posao, a ako ste rešili da pokrenete nešto privatno, ovo vam je savršeno vreme. Generalno gledano – decembar Devicama donosi jake mogućnosti za ozbiljnu poslovnu saradnju koja će se neočekivano otvoriti pred vama. Što se finansija tiče, nešto više troškova koji se vezuju za dom I članove porodice.

Zdravlje

Druga dekada decembra može doneti podložnost virusima, infekcijama, bakterijama. U tom periodu vam je imunitet prilično uzdrman.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *