HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

LAV

VESELJE – SREĆA – NEŠTO NOVCA

Ljubav

Što više budete išli ka kraju decembra, više će postojati potreba da sa voljenom osobom razgovarate što otvorenije I iskrenije. Ne izbegavajte neke teme koje su vam neugodne. Generalno gledano – pošto je situacija u vašim emotivnim vezama ili brakovima dosta dobra i pozitivna, nećete hteti da se zamerate partneru izbacujući neku problematiku na dnevni red, ali je to greška. Morate razgovarati o svemu.

Slobodni Lavovi će ući u jedan odnos koji će na prvi pogled izgledati kao neobavezan ili kao avantura, ali ćete se neočekivano prilično zagrejati za ovu osobu i želećete da što više vremena provodite sa njom.

Posao

Više povedite računa o tome kako raspolažete svojim finansijskim prilivima, jer se lako može dogoditi da preskočite neke obaveze ili da neumereno trošite, pa da kraj meseca dočekate prebrojavajući sitninu u novčaniku. Što se konkretno poslovnih okolnosti tiče, sve što vam je važno uradite u prvom delu meseca, jer će poslednja dekada ovog perioda biti prilično neaktivna i bez mogućnosti da postignete iole dobre rezultate. Prva i druga dekada decembra donose vam jednu profitabilnu poslovnu šansu ili saradnju.

Zdravlje

Sve što je vezano za stomak i ishranu može kod starijih Lavova donositi povremenu problematiku. Mlađi pripadnici znaka su dobro.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *