HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

RAK

ISTINA – SREĆA – LOPOV

Ljubav

Zauzeti Rakovi imaju pred sobom priliku da reše neke nedoumice u svojim bitnim emotivnim relacijama Ili da definišu odnos sa voljenom osobom. Neke stvari ćete morati da kažete jedno drugom, bilo da su one dobre ili loše, jer ćete jedino na taj način oboje moći da krenete dalje kao par.

Ne dozvolite da između vas bude tajni, jer vam to može napraviti problem. Što se slobodnih tiče, oni mogu upoznati jednu zanimljivu osobu početkom meseca, ali će nešto konkretnije po ovom pitanju moći da urade tek tokom drugog dela decembra. Sledi vam jedno jako I zanosno zaljubljivanje sa puno romantike.

Posao

Decembar vam donosi strpljenje I upornost u onim poslovnim poduhvatima koji su vam važni. Otpočećete saradnju sa nekim bitnim ljudima ili upoznati osobe koje imaju dobre predloge za vas. Ovo je takođe I mesec ideja I kreativnosti, pa će neka vaša idejna rešenja biti itekako dobro prihvaćena od strane poslovnih saradnika. Malo nesporazuma sa kolegama, ali ništa oko čega se treba nervirati.

Zdravlje

Zdravstveni segment će tokom decembra varirati, ali će varirati I vaše raspoloženje I energija. Potrudite se da se odmarate I radite na svom imunitetu.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *