HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

BLIZANCI

SMRT – VENČANJE – IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Blizancima u emotivnim I bračnim vezama se definitivno savetuje da maksimalno spuštaju loptu I potrude se da ne donose nikakve odluke kada su nervozni I pod tenzijom, a koje se tiču njihovih partnera. U ovom mesecu može doći do velikih promena u vašim ljubavnim relacijama, a vi uradite ono što je do vas da bi one bile pozitivne I učvrstile odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci su na razmeđi prošlost – budućnost.

Postoji osoba sa kojom još uvek niste u potpunosti završili u svom srcu, ali se pojavljuje I neko nov ko vam nudi vezu u kojoj će biti puno varnica I strasti. Odluka je na vama.

Posao

Povremeno težina I komplikacije, ali svakako vrlo aktivan poslovni mesec. Naročito je period od kraja prve dekade povoljan po vas, jer ćete biti angažovani u velikoj meri, a vidi se da će I neke pozitivne okolnosti biti na vašoj strani. Čuvajte poslovne odnose koji su vam važni, do nekih promena može doći u njima, ali te promene vas mogu odvesti “korak dalje” ka napredovanju I izbijanju u prvi plan. Što se finansijskog dela tiče, početak meseca je dosta nepovoljan, ali ostatak decembra vrlo solidan.

Zdravlje

Kičma će biti aktuelan problem starijim Blizancima, dok mlađa generacija može imati problem sa nervozom I nesanicu.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *