HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

RIBE

NEŠTO NOVCA – UDOVAC – PORUKA

Ljubav

Problemi u komunikaciji sa emotivnim ili bračnim partnerom, nesporazumi, pa čak I periodi ćutanja I distanciranja – sve to stoji zauzetim Ribama u prvoj polovini decembra. Potrebno je da pokažete više odgovornosti I poštovanja prema osobi koju volite. Treća dekada meseca donosi popravljanje zategnutih odnosa I moći ćete da funkcionišete lakše.

Što se slobodnih Riba tiče, vi ćete u većem delu ovog perioda biti okrenuti ka prošlim ljubavnim dešavanjima. Vidi se velika potreba da se obnovi odnos I komunikacija sa nekim od bivših partnera. Samo da znate, imate I nove ljubavne šanse, ali krajem decembra.

Posao

Povremeno ćete se osećati u potpunosti zatrpano obavezama, razgovorima, papirologijom. Na sve to – nećete imati baš najbolju komunikaciju ni sa saradnicima, ali ni sa nadređenima, pa će prva polovina decembra uglavnom proći u pokušajima da nekako sve stignete I završite na vreme, a da usput ne pokvarite odnose koji su vam bitni. Tek kada se pređe u drugi deo ovog perioda, počinju neke lakše okolnosti po vas. Brže ćete završavati obaveze, a imaćete I podršku kolega. Novac – onako.

Zdravlje

Povremene, manje tegobe, ali vas definitivno može nervirati što se non stop vraćaju I što ne možete da ih se rešite u potpunosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *