HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

VODOLIJA

DETE – LJUBAVNICA – TUGA

Ljubav

Nov emotivni početak stoji Vodolijama u emotivnim vezama I brakovima. Očigledno je da ste I vi I partner u periodu kada možete na lakši način doći do dogovora I zajedničkog jezika I možete itekako poboljšati kvalitet vaših odnosa. Stoji da ćete u poslednjoj dekadi meseca biti pomalo nezadovoljni jer se neće dešavati ništa naročito podsticajno, ali gledajte na to sa druge strane – bar nemate problema I rasprava.

Što se slobodnih tiče, vi tokom ovog meseca svakako idete ka novom zaljubljivanju. Jedino što je ovde mali problem jeste što vam se može otvoriti prilika za ulazak u tajnu emotivnu priču.

Posao

Nove poslovne šanse, novi saradnici, nove ponude – svakako nećete biti nezadovoljni. Šta više – nekima od vas stoji I mogućnost napredovanja na postojećem radnom mestu. Dobićete I nova zaduženja I obaveze, koje će vam u početnom momentu nešto teže pasti, ali ćete ubrzo “ući u štos”. Čak vam ni finansijski segment nije postavljen loše što se priliva tiče, ali vam skrećemo pažnju na dugovanja, koja je neophodno što pre regulisati. Neki od vas baš zbog dugova mogu osećati opterećenost krajem meseca.

Zdravlje

Starija ženska populacija ovog znaka može imati hormonskih problema ili tegoba sa žlezdama u drugom delu meseca. Ostali – nešto više pažnje obratite na imunitet.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *