HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

JARAC

NESREĆA – NEPRILIKA – MISAO

Ljubav

U vašim emotivnim I bračnim vezama tokom decembra postoji klackalica I partner I vi lako možete poremetiti svoj odnos. Zapitajte se da li ste I koliko korektni prema voljenoj osobi. Suviše često ste zamišljeni i odsutni i partner može početi da sumnja da se kod vas dešava nešto, što možda i neće biti daleko od istine. Potrudite se da ovaj period ne uzdrma vašu vezu.

Sto se slobodnih Jarčeva tiče, više ste usmereni na sebe i na svoj posao i obaveze, a manje na bilo šta što se vezuje za emociju. Ipak, vama baš preko poslovnog segmenta stoji mogućnost burnog odnosa sa kolegom ili koleginicom.

Posao

Obratite pažnju na međuljudske odnose u firmi u kojoj radite, ali I na komunikaciju sa poslovnim partnerima I saradnicima. Svi ste pomalo nervozni zbog mnogobrojnih dešavanja I jakog tempa koji postoji tokom decembra, pa lako mogu izbijati nesporazumi I problemi. Drugi deo meseca vam je nešto stabilniji po ovom pitanju I moći ćete malo da odahnete. Postoji velika potreba da se maksimalno usmerite na svoje obaveze, jer možete neke od njih propustiti ili zaboraviti. Novac – onako, srednje.

Zdravlje

Problemi sa virusnim I bakteriološkim infekcijama. Stariji pripadnici znaka bi trebali češće da kontrolišu pritisak.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *