in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR: BLIZANCE ČEKA VJENČANJE, RAKA TEŠKA ISTINA, A OVIM ZNACIMA STIŽE NOVAC I SMRT

Poznato je da ciganke gataju u karte i proriču budućnost, od kada znamo za njih. Ovaj horoskop je upravo njihov produkt. Možda će vas puno toga iznenaditi.

OVAN

MISAO – DAR – KUĆA

Ljubav

Izgleda da zauzetim Ovnovima decembar mesec priprema neka fina iznenađenja sa voljenom osobom. Naročito će vam druga dekada biti ispunjena pozitivnim dešavanjima, možda nekim porodičnim proslavama ili lepim vestima. No, najbitnije je da ćete biti stabilni kao par I da ćete dodatno izgraditi svoju emotivnu ili bračnu priču. Oni koji su slobodni, možda oklevaju da li da otvore karte I priznaju svoje simpatije nekome, pa će čekati pravi trenutak, koji bi mogao da dođe polovinom decembra. One priče koje se u ovom periodu pokrenu, imaju odlične predispozicije za trajnost I vrednost.

Posao

Potrebno je dobro razmisliti pre svakog poteza u poslovnom segmentu, naročito onih koji se vezuju za saradničke odnose. Ne žurite nigde, jer ovaj mesec je najbolje da funkcionišete u jednom opuštenom I korektnom stavu prema ljudima sa kojima radite. Na taj način ćete izvući najviše.

Polovinom meseca očekujte povoljne poslovne prilike, a više je nego izvesno da ćete u tom periodu I finansijski dosta profitirati. Dočekaćete kraj godine prilično stabilni I zadovoljni poslovnim rezultatima.

Zdravlje

Karte su prilično statične, što ukazuje na potrebu za kretanjem I fizičkim aktivnostima. Ne preterujte sa slatkišima, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

PORIJEKLO I ZNAČENJE IMENA: PRONAĐITE SVOJE IME I SAZNAJTE ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI

KAŽU DA JE NJIHOV HOROSKOP NAJTAČNIJI IKADA: DONOSIMO VAM MAJANSKI HOROKOP