Prava Nostradamusova proročanstva za 2018.: “Mrtvi će ustati iz grobova, živjet ćemo preko 200 godina…”

Nostradamusova proročanstva već mnogo vijekova proučavaju veliki naučnici, i danas su mnoga od ovih proročanstava i dalje nerazriješena.

Neki misle da je svaka vizija bila zagonetka kojoj su bili potrebni pravi djelići da bi bila razriješena.

Čak i ako skeptici vjeruju da su Nostradamusova predviđanja čista fantazija, neki stručnjaci za njegova proročanstva su uvjereni da je polovina njih već ostvarena.

Šta Nostradamusova proročanstva predviđaju za 2018. godinu?

Nostradamusova proročanstva za 2018. godinu predviđaju neke strašne događaje koji će potpuno promijeniti našu planetu od onoga kakvu je znamo danas. Francuski prorok je mislio da će tokom 2018. godine mrtvi ustati iz svojih grobova, a svijet će morati da se suoči sa promjenama među narodima, a takođe će biti i prirodnih katastrofa koje će potresti svijet.

Evo nekoliko Nostradamusovih proročanstava za 2018. godinu.

Ostvarilo se proročanstvo o Donaldu Trumpu

U “Les Propheties” je predviđena čak i pobjeda posljednjeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trampa: u 40. katrenu je napisano: “‘lažni trubač’ će prisiliti Vizantiju da mijenja svoje zakone.” Naučnici smatraju da je prorok koristio pojam Vizantija za Grčku, zemlju u koju migranti dolaze u Evropu.

Zapravo, Donald Trump se u svojoj predizbornoj kampanji zalagao protiv migranata. U 57. katrenu je napisano: “lažni trubač će izazvati velika neslaganja. Sporazum će biti prekinut, a lice od mlijeka i meda leži na zemlji.

ZA NASTAVAK KLIKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *