in

“Moj suprug se UBIO i ostavio me sa SEDMORO djeca – ovako sam PREŽIVJELA”

“Moj suprug je bio kaleidoskop različitih ličnosti – njegovo najbolje izdanje bilo je fantastično, dok je ono najgore bilo zastrašujuće”, kaže Viki kada govori o Polu Šanksu, koji je izvršio samoubistvo u 51. godini života i ostavio je sa njihovo sedmoro djece.

Samoubistvom je Pol prijetio maltene od početka njihovog zabavljanja – svaki put kada bi se osjetio ugroženo on je ispoljavao agresiju, pa ipak – Viki mu je rodila sedmoro djece: Džejmi, Kejsi, Lori, Miri, Nikitu, Osborna i Pipu. Četvoro njih je autistično.

“Jedva da se i sjećam detalja tog popodneva. Sve što pamtim je zaglušujuća buka helikoptera, zbog koje i danas doživljavam post-traumatski stres, kada god ih čujem”,započinje svoju priču Viki Šanks, u dokumentarnom filmu o svojoj životnoj priči, koja nosi naziv “Naše kraljevstvo”.

Njen suprug Pol je trebalo tog 15. septembra 2007. godine da ode na poslovni sastanak – umjesto toga počinio je samoubistvo.

“Dvije moje djevojčice koje sam poslala da ga potraže pronašle su njegov automobil parkiran u blizini šume i vratile su se sa oproštajnom porukom. Nisam imala snage da je otvorim. Sve nakon toga dogodilo se nevjerovatno brzo“, sjeća se Viki.

ZA NASTAVAK KLIKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Muškarce očaravaju žene koje znaju ove četiri stvari

KINESKI HOROSKOP ZA 2018 GODINU: EVO KOME ĆE IDUĆA ZNAČITI IZNENADAN USPEH U POSLU, A KOME LJUBAVNI SPOJ IZ NAJLUĐIH SNOVA