KAKO ZAMIŠLJAJU SVOJU SRODNU DUŠU: Raku nije važan ni izgled, ni novac, Škorpija traži saborca, a Blizanci nisu izbirljivi

Vaga

Vi ste vrlo društveno stvorenje. Volite se okružiti prekrasnim ljudima zbog kojih se osjećate bolje. Volite biti s prijateljima koji vam daju pozitivnu energiju koja vam je potrebna da bi se kretali kroz život.

Zato vam treba srodna duša koja podržava vašu društvenu lepršavost. To je osoba koja će voljeti vaše prijatelje jednako kao i vi.

Škorpija

Vi ste sasvim borbena osoba. Ne bojite se braniti svoje stavove i boriti se kad god morate.

Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja je spremna biti uz vas bez obzira na sve; osoba za koju možete biti sigurni da će uvijek držati vašu stranu.

Strijelac

Vaš idealan partner i srodna duša je praktični komedijaš. To je najvažnija stvar koju tražite u životnom partneru. Kao Strijelac, imate tendenciju da budete u stresu kad god vas stisnu životni teški lanci.

Zato je vaša srodna duša ona osoba koja vam može olakšati napetost tako što će vas zasmijavati cijelo vrijeme. To je najbolji scenario za vas.

Jarac

Vi ste vrlo snažna i principijelna osoba. Smatrate sebe vrlo moralnom osobom koja nikada ne bi kompromitovala svoju etiku i načela. Ne vjerujete da ciljevi opravdavaju sredstva i uvijek čvrsto vjerujete u pravdu.

Vaša srodna duša je neko ko će s vama dijeliti temeljne moralne i etičke vrijednosti.

Vodolija

Vaša srodna duša je neko s kim ste emocionalno i intelektualno na istoj talasnoj dužini. Imate vrlo moćan um koji je sposoban za velike stvari. Znate kako ući u dubine svoga uma na način na koji mnogi ljudi ne znaju.

Zato, kako se ne biste dosađivali u svom životu, trebate biti s nekim tko može podstaći vaš intelektualni kapacitet. Trebate nekoga ko može pratiti vašu inteligenciju i dubinu.

Ribe

Vaša je umjetnost važna za vas. Vi ste emocionalna osoba i uvijek ste u potrazi za umjetničkim izrazom kroz koji ćete kanalizovati svoje osjećaje. Zato treba da pronađete srodnu dušu koja će podstaći vašu umjetničku snagu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *