KAKO ZAMIŠLJAJU SVOJU SRODNU DUŠU: Raku nije važan ni izgled, ni novac, Škorpija traži saborca, a Blizanci nisu izbirljivi

Ovan

Vi zamišljate srodnu dušu kao nekoga ko će vas podržavati cijeli život. Kao Ovan, imate puno snova i ciljeva koje želite ostvariti u životu.

Nikada se ne biste željeli naći u vezi koji vas sputava ili spriječava u ostvarivanju vaših snova, piše “Relationship rules”. Zato želite biti s osobom koja vas zapravo gura prema svim vašim ciljevima.

Bik

Vi ne reagujete dobro na nezadovoljstvo ili protivljenje. Vi ste tip osobe koja uvijek želi raditi stvari na svoj način i ne možete imati nekoga pored sebe ko vas navodi da sumnjate u sebe.

Zato je vaš idealni partner neko ko će vas slijepo podržavati i pobrinuti se da se zadovolji vaše potrebe.

Blizanci

Niste baš izbirljivi i to je dobra stvar. Vrlo ste prilagodljivi i dobro se slažete sa svim vrstama ljudi. Ali kada je riječ o pronalaženju vaše srodne duše, uvijek želite nekoga ko vam neće stvarati probleme u životu.

Morate biti s nekim zbog koga ćete se osjećati ugodno u svojoj koži.

Rak

Više nego bilo šta drugo u životu, vi se želite osjećati voljenima. Vama je apsolutno važno da osjetite i iskusite ljubav na način koji ste oduvijek željeli.

Nije važno kako izgleda vaša srodna niti koliko zarađuje; sve što vam je važno je da vas voli bezuslovno i bez ograničenja.

Lav

Dok odbijate priznati da postoji neko ko je samo “namijenjen vama”, istina je to da je vaš idealni partner osoba koja će učiniti da se osjećate bolje.

Imate ego koji stalno traži potvrdu od drugih pa morate biti s nekim ko je u stanju poštovati vaše potrebe u tom pogledu.

Djevica

Vi ste perfekcionista, ali vjerovatno to već znate. Drugim ljudima je ponekad teško biti u vašem društvu zbog nevjerovatno visokih standarda koje ste im postavili.

Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja može tolerisati vašu potrebu za savršenošću.

ZA NASTAVAK KLIKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *