Sedmični horoskop za period od 26. novembra do 2. decembra 2017. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

JARAC

Posao – Mars u polju karijere u vrlo jakom se*stilu sa Saturnom i Merkurom koji je pred retrogradnošću, donijet će vam komplikovane odnose. Može da se desi i da promijenite radno mjesto, u zavisnosti od ličnog natala. Period je dinamičan, naizgled sve ide povoljno, ali morate da povedete računa da se stvari ne otrgnu kontroli i postave kao problem.

Ljubav – Venera ulazi u dvanaesto polje, a to nikako nije dobar znak po pitanju stabilnosti veze, ma kog tipa oni bili. Vodite računa o diskreciji.

Zdravlje – Neće se dešavati ništa što bi uzdrmalo zdravlje.

VODOLIJA

Posao – Jupiter i Venera ukazuju da možete da očekujete benefite na poslu, ali i skraćene rokove u kojima treba da ih realizujete. Savjet je da sve što treba završavate tokom radnog dana nastupajuće sedmice. Ukoliko to nije moguće, pokušajte da produžite rokove.

Ljubav – prelazak Venere iz desetog u jedanaesto polje, znak je pomjeranja granica u odnosima sa osobama koje su vam bliske. Takođe, od momenta kada Venera pređe u Strijelca i bude u istom znaku sa Saturnom i Merkurom, to će vam donijeti potrebu da se neke stare veze revitalizuju ili obnove odnosi koji su prekinuti.

Zdravlje – Pozitivne energije i raspoloženja vam neće nedostajati. Obratite pažnju na oči.

RIBE

Posao – Skup planeta u Strijelcu u koji krajem sedmice ulazi i Venera, znak je velikog broja šansi. Merkur može da donese problematična rešenja i zato se potrudite da u narednom periodu ništa ne komplikujete.

Ljubav – Merkur, planeta koja je vladar polja partnerstva u bliskoj je konjukciji sa Saturnom, što donosi kopmlikacije. Ulazite u period u kome ništa nije realno, pa se tako i ponašajte.

Zdravlje – Početkom sedmice budite oprezni, moglo bi da dođe do lakše povrede donjeg dijela leđa ili urološke infekcije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *