Sedmični horoskop za period od 26. novembra do 2. decembra 2017. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

VAGA

Posao – Mars samostalno iskazuje sva svoja značenja dok prolazi vašim prvim poljem. Dinamika je dobra, ali generalno loš period u smislu kako će okolina reagovati na ono što radite. Ne forsirajte se i sve što radite promišljajte dobro, kako bi postigli najbolje moguće rezultate.

Ljubav – Mars, kao vladar polja partnerstva u vašem znaku, tek od kraja sedmice dobija na snazi. Ovaj period nije povoljan za potezanje ozbiljnih tema, niti za neke krupnije emotivne promjene. Naprotiv, svako iniciranje takvih dešavanja može da napravi samo veći problem.

Zdravlje – Bilo bi poželjno da prekontrolišete štitnu žlijezdu, ukoliko osjećate bilo kakve smetnje. U suprotnom, puni ste elana.

ŠKORPIJA

Posao – Jupiter osolobođen dominacije Sunca, u punoj je snazi u vašem prvom polju. Probudiće se vaša želja za finansijskim poboljšanjem. Merkur i Saturn na samom kraju drugog polja, ukazuju na iznenadne prepreke i probleme. Stoga je potreban oprez i kvalitetna dokumentacija kako biste izbjegli nesporazum i finansijski gubitak.

Ljubav – Venera, vladar polja partnerstva u Strijelcu, vašem drugom polju, uz Saturna u istom znaku i se*stilni odnos sa Marsom, donose aspekte za mnogobrojna dešavanja. Problem je što će kvalitet u ovom periodu da izostane, pa mnogi snovi mogu da se rasprše kao balon od sapunice.

Zdravlje – Vodite računa o namirnicama koje unosite u organizam. Ne pretjerujte sa pićem, to može da vas natjera na pogrešne odluke.

STRIJELAC

Posao – Najbolje je da sve planove obustavite tokom ovog perioda. Šta god da radite, događaji će ići kontra onome što želite. Najbolje je da sačekate povoljnije prilike. Možete da riješavate samo sitne probleme, jer se svi komplikovaniji poslovni poduhvati neće realizovati.

Ljubav – Jednako kao kod pitanja posla i emotivno stanje je pod uplivom Merkura i njegovog problematičnog kretanja. A da stvari budu komlikovanije, Venera krajem sedmice ulazi u vaše prvo polje i time doliva ulje na vatru. Budite oprezni i ne donosite nagle odluke.

Zdravlje – Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak, ukoliko imate tih problema. U ovom periodu vraća vam se vitalnost.

ZA NASTAVAK KLIKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *