Sedmični horoskop za period od 26. novembra do 2. decembra 2017. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

RAK

Posao – Period počinje prolaskom vašeg vladara Mjeseca, kroz osmo, deveto, deseto i jedanaesto polje, što automatski kvalifikuje drugu polovinu sedmice za bitnu po pitanju posla. Ukoliko, kroz posao kojim se bavite, imate kontakt sa inostranstvom, moraćete na put, ili dočekujete bitnog saradnika, kako biste ispravili greške.

Ljubav – Saturn, vladar polja partnerstva, na samom je kraju šestog polja i pred ulaskom u sedmo, opterećen konjunkcijom sa Merkurom koji je pred samom retrogradnošću. Pogled unazad je jedino ali i najlošije rješenje za naredni period.

Zdravlje – Izuzetno se dobro osjećate. Ako je bilo nekih zdravstvenih poteškoća (naročito sa zglobovima, kičmom, zubima), situacija se bitno poboljšava.

LAV

Posao – Venera, presudna za karijeru, tokom ovog perioda mijenja znak. Ulaskom u trigonski znak Strijelca postaviće neke stvari na mjesto ali ne i sve. U istom znaku dešava se retrogradnost Merkura, što je najava da smanjite ambiciju i da završavate samo skoro gotove projekte. Sve ostalo ostavite za neki drugi period.

Ljubav – Ulazak Venere u Strijelca kao i boravak u istom znaku sa vladarem sedmog polja Saturnom, otvoriće stara emotivna pitanja. Ove sedmice neće biti krupnih dešavanja. Bićete u prilici da utičete samo na sitne detalje, da se pripremite za bitnija dešavanja.

Zdravlje – Pratiće vas zadovoljstvo i lijepo raspoloženje. Potreban vam je san.

DJEVICA

Posao – Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dvije jednako komplikovane mogućnosti. Merkur na samom kraju znaka Strijelca dostiže stepen retrogradnosti, uz konjunkciju sa Saturnom. Šta god da radite, dvoumit ćete se.

Ljubav – Vladar polja partnerstva Jupiter, u trećem polju, od koga se Venera razdvaja samim krajem perioda, naglašava da vam se dopada neko ko je u vašoj blizini. Kako god, period nije povoljan, jer će se sve što pokušate izjaloviti. Povedite računa o stabilnosti veze i ne eksperimentišite.

Zdravlje – Problemi sa zubima su izvjesni. Ako ste na vrijeme posjetili zubara, puni ste energije i dobrog raspoloženja.

ZA NASATAVAK KLIKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *