Sedmični horoskop za period od 26. novembra do 2. decembra 2017. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN

Posao – Vladar znaka Mars i dalje je u sedmom polju, ali od kraja ove sedmice, kada Venera ulazi u Strijelca, u povoljnijem je izdanju. Generalno, poslovni aspekti pod uticajem su Merkura koji je značajno usporio. Svi poslovni poduhvati će se obustaviti na određeno vrijeme. Mars i Venera dolaze u povoljniji položaj, što znači da će, na poslovnom planu, problemi koji su obilježili prethodni period polako da se smanjuju.

Ljubav – Slobodni predstavnici znaka mogu krajem sedmice da uđu u novu vezu ili da ostvare novo poznanstvo.

Zdravlje – Dobro raspoloženje i optimizam će vas pratiti u ovom periodu. Bilo bi poželjno da kontrolišete apetit.

BIK

Posao – Vaš vladar Venera mijenja znak krajem sedmice. Znači da ulazite u novi ciklus dešavanja. Treba da znate da se ništa ne mijenja preko noći, pa ćete u ovom periodu biti u situaciji da se suočavate sa problemima koje ste ostavili iza sebe. Što prije raščistite stare odnose da bi mogli da iskoristite položaj planeta koji dolazi.

Ljubav – Izlazak Venere, vašeg vladara, iz sedmog polja donosi olakšanje. Vi se suočavate sa situacijom sa kojom nema mnogo neizvjesnosti. Postojeće veze koje su stabilne prevazići će teškoće, dok slobodni imaju priliku za novu vezu.

Zdravlje – Više obratite pažnju šta unosite u organizam. Čaša tople vode, čim ustanete, povoljno će djelovati na vaš stomak.

BLIZANCI

Posao – Vaš vladar Merkur, združen sa Saturnom u sedmom polju, donosi vam aspekte koji ukazuju na otežano funkcionisanje. Problemi postaju složeniji, dogovori manje povoljni, pa budite oprezni. Vrlo je nezgodno biti na procjenama i komisijama, ili raditi bilo šta što ima veze sa arbitražom.

Ljubav – Merkur u sedmom polju, združen sa Saturnom, donosi konfuziju. Na ljubavnom planu situacija je složenija, a rezultati nesigurni. Jednako je problematično obnavljati staru vezu kao i ulaziti u novu. I skladne i neskladne brakove potresa kriza.

Zdravlje – Osjetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vrijeme.

ZA NASTAVAK KLIKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *