“Kad je majka zaspala dala sam mu nož da je ubije i pokrila uši!“

Uzela je lisice i povodac za psa i zavezala me za krevet. Nije mi bilo jasno kako neko to može napraviti svom djetetu. Toliko sam joj vjerovala kada mi je rekla da me voli i da me pokušava zaštititi, a zapravo ona je bila jedina osoba od koje sam zapravo trebala zaštitu, rekla je Amerikanka Gypsy Rose Blanchard (26) u emisiji Dr Phil. S njom su razgovarali u zatvoru

Više od jednog desetljeća Gypsy Rose je živjela u kolicima i trpjela nepotrebne medicinske procedure. Na to ju je tjerala njezina majka kako bi dobila pohvale za svoju skrb od liječnika i obitelji i od drugih izvukla suosjećanje.

Dee Dee je svima tvrdila da je njezina kći kronično bolesna iako to nije bila istina. No to nije radila samo radi pažnje nego i zbog novaca. Prevarom je dobila brojne donacije, a majci i kćeri neki su platili i skupe odmore.

Gypsy Rose na kraju je “pukla“. Zajedno s dečkom kojeg je upoznala preko interneta isplanirala je majčino ubojstvo. Dee Dee je pronađena mrtva u junu 2015. godine. Imala je ubodnu ranu od noža. Gypsy Rose je osuđena na deset godina zatvora.

Nicholas Godejohn i Gypsy Rose su se upoznali preko interneta i u vezi su bili tri godine, a uživo su se sreli tek 2015. godine. Tada su već došli na ideju da ubiju Dee Dee.

– To smo zvali plan B. Bila sam očajna. On je došao autobusom, a ja sam mu poslala poruku kada je majka zaspala. Dala sam mu nož. Otišla sam u kupaonicu i stavila ruke na uši kako ništa ne bih čula. No ipak sam čula nekoliko vriskova – rekla je Rose.

Tvrdi da Godejohn ima nekoliko ličnosti i neke od njih su vrlo nasilne. Jedna od ličnosti je i vampir star 500 godina kojeg zove Viktor.

– Htjela sam izaći iz kupaonice i pomoći majci, ali sam se bojala Viktora – rekla je Rose. Rose je rekla da su se ona i majka posvađale dva dana prije ubojstva.

– Rekla sam joj da ne želim ići na nove operacije. Rekla sam joj da ne trebam više cjevčicu za hranjenje i rekla sam joj da ju makne. Ona je rekla da neće. Rekla sam joj da ne trebam operaciju, a ona je rekla da su to odlučili liječnici i da ona tu ne može više ništa. Onda sam se odlučila za plan B. Nazvala sam Nicholasa koji je razgovarao s vampirom – kaže Rose.

– Ubojstvo bez obzira na sve nije u redu. Slažem se da zaslužujem kaznu. Razumijem što sam učinila, ali mislim da zatvor nije ustanova u kojoj trebam biti i koja mi može pružiti potrebnu pomoć – kaže Rose.

Kaže kako nije sretna što joj je majka mrtva.

– Nije to zaslužila. Zaslužila je biti gdje sam sad ja, u zatvoru. Naučila me da budem dobar lažov, no to nije u redu i to pokušavam promijeniti. Sada pokušavam biti dobra osoba – rekla je Rose

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *