SEKSI HOROSKOP: Lavove proganjaju Škorpioni, Jarci su u punom eros pogonu, a Djevice? Ah, Djevice…

Vage imaju „slabog“ Marsa u vlastitom znaku, i taj isti Mars nije im od velike pomoći. Mars ulazi u opoziciju s Uranom, i tempirana ste bomba koja tiho otkucava. Raskid ljubavne veze, sve vam je izgledniji. Možda seks (opet) spasi stvar? Možda.

Vodenjaci plivaju po suhom, a o letenju sanjaju. Niste još pregorili, a vjerojatno i nećete. Ipak ste vi fiksni znak, i nije vas lako izbaciti iz takta. Osim, kad ona uporno ne gasi laptop u krevetu, a vama je „alat“ ponosno uzdignut. Oglasite se i izjasnite!

Rakovi dišu zdravo, punim plućima. U potrazi za ljubavlju, zaigrali ste simultanku, pa što bude. Situacija će se vrlo brzo iskristalizirati, i netko od ‘svih njih’ postati će vaša nova strastvena ljubav. Previše dugo ste patili i suze ronili. Zaslužili ste sretnu priču.

Škorpioni svojim fatalnim seksipilom ‘bombardiraju’ okolni svijet. Zgodne ljubavne prilike i seksi ponude stalno vam se umnažaju, i vaša samokontrola lagano puca po šavovima. Vabe vas i iskušavaju golišavi seksi prizori o kojima opsesivno maštarite.

Ribe sve imaju, i na ništa se više ne žale. Situacija na nebu, izokrenula se u vašu riblju korist. Osim intimno ljubavnog dobrostanja, skladno vibririrate i kroz ostale sfere i dimenzije življenja. Ego vam je nježno ekspanzivan, i sada ste savršeno seksi sočni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *