SEKSI HOROSKOP: Lavove proganjaju Škorpioni, Jarci su u punom eros pogonu, a Djevice? Ah, Djevice…

Lavovi muku muče da se obrane od ‘mračnih’ škorpionskih sila i nagona. Ako ste intimno slizani sa Škorpion(k)om, jasno vam je da ste u teškoj defanzivi. On(a) vas po cijele dane i noći strastveno proganja po kući, a vi jadni bezenergični? Koja tuga.

Strijelci se pripremaju za ‘konačni obračun’ sa sobom samima. Već dugo ste u polumračnom stanju. Rođeni u studenom odgulili su najgore, a vi koji ste na svijet stigli sredinom prosinca živite u strahu. Ni seks vas više ne nadahnjuje? Proći će vas.

Bikovi su debelokošci, i ne skrivaju pred drugima ‘obilnu zalihu’ sebeljublja. Volite sebe, a ostatak svijeta malo i u fragmentima. Šalimo se, ali u šali je pola istine. Hrana, seks, pijača, daljinski…, na zimskim ste praznicima usred jeseni. Ništa novo.

Djevice se nesigurno kotrljaju kroz život. Težite savršenstvu, a držite se preskromno kada prezentirate sebe u javnosti. Negdje u vama postoji kvaka koja otvara sva vrata. Potražite je, otključajte se. Puritanski ste prezakopčani. Seksualno se oslobodite.

Jarci nemaju problema s vlastitim libidom. U punom ste eros pogonu, i redovito se seksualno servisirate. Vozikate luksuzno skupocjeni bmw ili mercedes? Na kraju krajeva, to i nije presudno najbitnije. Najvažniji je ‘automatski mjenjač’ u međunožju!

Blizanci luftaju tijelo i dušu na svježem zraku. Trčite, biciklirate, planinarite, svašta nešto u prirodi obavljate. Tjelesno ste skroz fit, jedino emocije kvare opći dojam. Zaljubit ćete se. Ne danas, sutra. Bit će i vrućeg seksanja, da prste ugrijete i poližete.

ZA NASTAVAK KLIKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *