NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Lava će jedna odluka upropastiti, a ovim znacima stiže novac…

VAGA

Siguran veći priliv novca! Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu

Ovoga mjeseca većina planeta vam se nalazi u južnom sektoru, a kuća porodice je dominantna. Obratite pažnju na fizičke, ali i na psihičke probleme u vašem domaćinstvu.

Tokom decembra, poslu bi trebalo da pristupite iz drugačije perspektive. U nekim situacijama će vas služiti nezavisnost i odlučnost Vage, a u drugim će vam vaše društvene veštine i saradnja pomoći da završite posao. Situacija bi mogla da se promjeni Vaginom ličnom voljom, dok u drugom slučaju treba biti fleksibilan. Tokom retrogradnog Merkura u decembru biće neophodno da balansirate između nezavisnosti i saradnje.

Posao: Ukoliko tražite posao, nećete imati problema da ga nađete od sredine mjeseca, ali problem može da bude odabir pravog posla. Dobro razmotrite ponude, pogotovo posle 24. decembra.

Finansije: Ukoliko se potrudite, zagarantovana vam je veća suma novca. Prisustvo Plutona u kući novca obezbjediće vam siguran priliv. Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu. Ali pazite – zbog preokupacije finansijama može doći do problema u bračnoj zajednici.

Ljubav: Ukoliko ste sami, imaćete gomilu prilika za započinjanje veza, ali će uglavnom sve biti neobavezno. Ozbiljnija posvećenost izostaće tokom decembra. Pred Vagama koje su u vezama je turbulentan period. Kretanje Marsa pomoći će vam da nađete rješenje od 10. decembra. Ukoliko planirate proširenje porodice, idealan period za to je posle 10. decembra.

Zdravlje: Glavni problem biće nedostatak odmora. Od polovine decembra obratite pažnju na svoju kondiciju, kao i na emotivno stanje i očuvanje fizičke energije

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur narušiće sklad u vezi!

Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

Većina planeta nalaze se u južnom sektoru i kuća porodice biće dominantna od polovine decembra. Posao će biti u drugom planu, dok će vam u centru pažnje biti porodica i pitanje psihičkog zdravlja. Fokus će vam biti na uspostavljanju harmoničnih odnosa u porodici.

Imaćete snage da samostalno obavljate poslove. Iako nećete zavisiti ni od koga kada je ostvarenje ciljeva u životu, preporučuje se da sarađujete sa drugima.

Posao: Poslovne mogućnosti će vas bukvalno juriti ovog mjeseca. Posebno dobre ponude dobićete tokom treće sedmice decembra. Tragate za emotivnim zadovoljstvom u vašoj profesiji.

Novac: Biće ovo sjajan mjesec za vas, kada su finansije u pitanju. Imaćete brojne šanse za zaradu, ali to će zahtjevati dosta rada i istrajnosti, kako biste ostvarili svoje ciljeve. U tome će vam podršku pružiti članovi porodice, a novac ćete trošiti na luksuzne stvari.

Veće samopouzdanje može da doprinese i boljoj finansijskoj situaciji. Zarađivaćete slušajući intuiciju i prateći svoje snove. Dio novca trošićete i u dobrotvorne svrhe.

Ljubav: Ukoliko ste sami, ovo je veoma povoljan period za vas. Naći ćete ljubav preko rodbine, akademskih krugova ili u komšiluku. Privući će vas osoba velikih intelektualnih i komunikativnih sposobnosti ili neko ko je brižan i velikodušan.

Retrogradni Merkur narušiće sklad u postojećim vezama. Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje, ali nikako ne zapostavljajte fizičko. Pazite na tjelesne mirise, zadah i trovanje hranom…

STRIJELAC

Krajnje je vrijeme da povedete računa o svom tijelu! Suzdržite se od impulsivne kupovine nepotrebnih stvari

Moguće su razmirice u porodici, koje ćete rešiti samo strpljivim i parlamentarnim razgovorom. Uvažite i tuđe probleme i osjećanja, i harmonija će ponovo zavladati. Kada riješite probleme kod kuće, imaćete mnogo više energije, pa ćete se sa većim elanom posvetiti poslu, što sigurno neće ostati neprimjećeno.

Posao: Krajem mjeseca možete da očekujete veliku, ali pozitivnu promjenu. Biće to ili neko iznenadno, lijepo, poslovno putovanje, ili odlična ponuda za novi posao. Šta god da odlučite, završiće se velikim uspjehom.

Novac: Ovo je definitivno period za štednju. Rasipanje vam trenutno neće donijeti ništa dobro. Suzdržite se od impulsivne kupovine nepotrebnih stvari, jer biste krajem mjeseca mogli da dođete u situaciju da pozajmljujete novac da biste platili račune.

Ljubav: Što se tiče emotivnog plana, sve će biti u najboljem redu. Strijelčevi koji su već u braku ili dugoj vezi uživaće u nezaboravnim trenucima sa partnerom, dok će slobodni pripadnici ovog znaka upoznati osobu sa kojom će odmah poželjeti da uđu u bračne vode. Period je idealan za planiranu, ali i neplaniranu trudnoću.

Zdravlje: Što prije počnite da vježbate redovno. To je ona karika koja vam nedostaje da bi zdravlje bilo savršeno

JARAC

Neobavezan flert ili prava ljubav?

Svijet Jarca se ovog mjeseca vrti oko porodice…

Harmonija porodične atmosfere će vam pomoći da napravite uspeh i u karijeri. Karijera i porodica zahtjevaće od vas podjednaku pažnju ako želite da postignete uspjeh u decembru mjesecu.

Posao: Nezavisnost i hrabre odluke donijeće vam uspjeh koji ste i zaslužili. Jarčevi, osmislite svoj život i uradite sve da biste ga ostvarili! Jarčevi, posebno oni napetiji, trebalo bi da se bave meditacijom ili nekom drugom spiritualnom vještinom. Snovi će vam pomoći u razrješavanju nekih nedoumica. Zanima vas kako možete pomoći drugima.

Novac: Novčano stanje će ovog mjeseca ostati nepromjenjeno, ali već početkom sljedeće godine, možete očekivati da će vaše zalaganje i rad, biti nagrađeni.

Ljubav: Statična situacija na polju ljubavi. Slobodni jarčevi će imati mnogo prilika za upoznavanje sa potencijalnim partnerom, ali će sve ostati ili na platonskom ili neobaveznom flertu. Oni koji su u braku će uživati u svom partneru i idiličnom odnosu tokom cijelog decembra, koji će ih možda dovesti do toga da se odluče na proširenje porodice.

Zdravlje: Jarčevi se osjećaju sjajno u decembru…

VODOLIJA

Ljubav će se pojaviti na mjestu gdje je najmanje očekujete! Karijera vam je u ovom periodu na prvom mjestu.

Drage Vodolije, vama će sve što započnete ići od ruke, a ljubav ćete pronaći u jednom od prijatelja!

Posao: Vodolije će ovog mjeseca doživeti veliki uspjeh na poslu i to zahvaljujući radu koje su uložile, a to će vaši nadređeni pohvaliti – i novcem i statusom.

Novac: Hrabri i promišljeni potezi koje ćete napraviti u decembru mjesecu, donijeće vam veću zaradu i bolji status.

Ljubav: Oprez u ljubavi. Ako upoznate osobu i ako vam se svidi, usporite. Čak i oni u braku, trudite se da razumijete svog partnera. Odluka da postanete roditelji, takođe treba da bude dobro promišljena. Slobodne Vodolije će naići na nekoliko potencijalnih partnera u ovom mjesecu. Ljubav će možda pronaći među svojim prijateljima.

Zdravlje: Vodite računa o svom zdravlju, hranite se zdravije i uvedite makar malo fizičke aktivnosti.

RIBE

Uspjeh na poslu, prinova na putu! U decembru mjesecu, svi ljudi rođeni u ovom znaku, mogu očekivati veće promene kada je posao u pitanju…

Bračne kao i emocionalne stvari neće ovog mjeseca biti prioritet u životu Riba. Decembar mjesec donosi mir, spokoj i balans koji vam je ove godine bio preko potreban. Uspjesi koji će se nizati biće rezulatat toga što ste u posljednje vrijeme osjećate puni samopouzdanja, pa samim tim pravite i hrabrije poteze. Nemate potrebe da zavisite ni od koga, i dovoljno ste sigurni da sami donosite odluke, koliko god one bile teške.

Posao: Da biste se još razvijali, ne bi bilo loše da dopunite svoje znanje nekim kursom. Neki pripadnici ovog znaka će imati česta poslovna putovanja. Oni koji imaju ozbiljnu vezu ili porodicu, mogu očekivati jaku podršku od svojih najbližih.

Novac: Novčana stabilnost je prisutna u mjesecu Decembru. Sve što ste uložili, vratiće se. Možete očekivati i novac koji će vam pozajmiti ili doći kao poklon od nekog iz porodice.

Ljubav: Ribe mogu ovog mjeseca očekivati mnogo poznastava i to sa uticajnim ljudima. Samci će tražiti prilike u poslovnom okruženju. Oni u braku će razmišljati o proširenju porodice.

Zdravlje: Ribama se preporučuje fizička aktivnost, koja će im pomoći kako emotivno, tako i zdravstveno.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *