NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Lava će jedna odluka upropastiti, a ovim znacima stiže novac…

Možda nije loše da se baš u ovom trenutku posavjetujete sa zvijezdama! Šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca i zdravlja

Da li je moguće da nam se već približio posljednji mjesec u godini?

OVAN

Kuća karijere će tokom cijelog decembra biti veoma jaka, pa će vam se sve vrtjeti oko posla. Biće manjih problema u porodici i emotivnoj vezi, ali ćete ih ostaviti u drugom planu. Imaćete jaku želju za putovanjima i nastojaćete da tu želju sebi ispunite po svaku cijenu.

Posao: Zbog velike pažnje koju ćete posvetiti poslu, nizaćete uspjehe, pa je moguće i unapređenje koje već dugo priželjkujete. Vaš rad će biti primijećen i nagrađen povišicom. Važno je samo da se dobro fokusirate na profesionalne ciljeve i da “ne skrećete s puta” i bavite se tračevima i intrigama kolega. Nezaposleni Ovnovi mogu da očekuju ponudu za rad u inostranstvu.

Novac: Planeta Mars biće dominantna u vašoj kući novca, pa možete da očekujete napredak u finansijskom smislu. Imaćete podršku porodice, pa vam neće biti teško da zaradite čak i veće sume novca. Dobro će vam doći i društveni kontakti sa pravim ljudima.

Ljubav: Ako ne budete kontrolisali svoje ponašanje i makar malo vremena i pažnje posvetili partneru, možete da očekujete sukobe. Slobodni Ovnovi kojima je dosta zabavljanja i žele ozbiljnu vezu, imaće prilika napretek. Osobu koja bi vama odgovarala u potpunosti možete da sretnete među kolegama.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa nervoznim crijevima i sezonskim kašljem. Povedite računa i o zdravlju jetre.

BIK

Susret sa jednom osobom napraviće fatalan obrt! Do sredine mjeseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova.

Ljude rođene u znaku Bika kroz cijeli decembar vodiće samo jedno – novac. Željećete da ostvarite sve ambicije koje ste zacrtali za 2017, i u tome ćete biti prilično uspješni. U trećoj sedmici mjeseca, možete da očekujete i neko dalje putovanje.

Posao: Za sve one koji žele da karijeru podignu na viši nivo, ovog mjeseca za to postoje i realne šanse. Ako budete dali sve od sebe, možete da očekujete velike rezultate već sredinom decembra. Nije izvjesno čime ćete tačno biti nagrađeni, ali to će svakako biti povišica, unaprijeđenje ili odlično sklopljen posao, koji će značajno podići vašu reputaciju u očima nadređenih.

Novac: U skladu sa napretkom na poslu, i vaš mjesečni priliv na tekući račun bi trebalo da bude bolji. Možete odlično da zaradite i pomažući drugima, bilo da su u pitanju profesionalne usluge ili podučavanje. Do sredine mjeseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova.

Ljubav: Usamljeni Bikovi će tokom decembra privlačiti samo bogate, lijepe i uticajne osobe, a iz tih novih poznanstava mogla bi da se izrodi i velika ljubav. Bikovi koji su već u braku ili dugoj vezi mogu da se opuste i uživaju u svojoj maloj, mirnoj luci.

Zdravlje: Ako se konačno natjerate da počnete da vježbate redovno, zdravlje će se značajno popraviti. Poradite na podizanju imuniteta, krajnje je vrijeme…

BLIZANCI

Čuvajte brak, čeka vas velika kriza! Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje da sačekate 2018. godinu.

Najveću pažnju tokom decembra poklonićete porodici, ali će vam i karijera biti u fokusu. Trudićete se da uspješno balansirate između privatnog i poslovnog, ali morate da mislite i na sebe. Pronađite neki vid relaksacije i praktikujte ga često, to bi trebalo da vam bude na prvom mjestu.

Posao: Ako tražite posao, sjajne prilike su pred vama. Odlična prilika može da se ukaže preko nekog daljeg člana porodice. Samo budite tačni, vrijedni i odgovorni, i rezultati ne mogu da izostanu.

Novac: Tek od sredine mjeseca finansijska situacija će se stabilizovati. Veliki prihod možete da ostvarite kroz realizaciju zajedničkog projekta sa partnerom.

Ljubav: Bićete veoma aktivni, što će vam donijeti i dosta prilika da upoznate zanimljive ljude. Ako ste u vezi ili braku, ne započinjite afere, jer će rastanak biti veoma buran, a postoji šansa da ostanete i bez bračnog partnera. Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje da sačekate 2018. godinu.

Zdravlje: Vrijeme je da otpočnete neki program detoksikacije. Vaše nezdrave navike mogle bi konačno da ispolje svoje posljedice, pa je najbolje da to na vrijeme spriječite. Povedite računa i o štitnoj žlijezdi.

RAK

Situacija na poslu je kritična!

Održavajte dobre kontakte koje ste već ostvarili, i te kako će vam se isplatiti

Tokom čitavog decembra suočavaćete se sa problemima na poslu, ali ćete nekako uspjeti da stvari okrenete u svoju korist. Uz mnogo truda, uspjećete da ostvarite ciljeve, koji mogu biti nagrađeni unaređenjem ili novčanom stimulacijom. Očekujte i porodične probleme, koji će vam sve vrijeme remetiti koncentraciju koju ste usmjerili na posao.

Posao: Dinamični događaji na polju karijere očekuju sve rođene u znaku Raka. Izbjegavajte ishitrene odluke i sukobe sa nadređenima, jer bi mogli da rezultiraju prekidom radnog odnosa. Krajem mjeseca moguća je povišica.

Novac: Tokom decembra, najviše će profitirati Rakovi koji su započeli zajednički biznis sa partnerom. Održavajte dobre kontakte koje ste već ostvarili, i te kako će vam se isplatiti.

Ljubav: Slobodni Rakovi sklopiće dosta novih poznanstava, iz kojih bi mogla da se izrodi prava ljubav. To bi mogao da bude neko s posla i osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja. Se*sualnost će biti izražena, pa će Rakovi koji su u braku ili dugoj vezi biti bliskiji nego ikada. Veoma povoljan mjesec za proširenje porodice.

Zdravlje: Mučiće vas glavobolja i bolovi u mišićima, ali promjena ishrane bi mogla dosta da vam pomogne. Ubacite u jelovnik što više svježeg povrća…

LAV

Jedan potez odlučuje o svemu! Znak kojem decembar donosi najveće promjene

Lav će osjetiti najviše promjena i problema tokom mjeseca decembra. Na svim poljima situacija će biti prilično nestabilna, a sve što vi možete da uradite jeste da pokušate da nekako izbalansirate život. Od ključnog značaja je da ne donosite ishitrene odluke, obiće vam se o glavu u vrlo kratkom roku.

Posao: Do 21. decembra pokušajte da radite na uobičajen način i da ničim ne privlačite pažnju na sebe. Tek u posljednjoj sedmici mjeseca vaša kreativnost će doći do izražaja. Vaše ideje će se dopasti šefovima, ali povedite računa da svaki korak dobro analizirate prije nego što počnete da pričate naglas o novom projektu.

Novac: Vaša finansijska inteligencija neće vas iznevjeriti ovog mjeseca, pa ćete uspjeti da izgurate do kraja godine bez zaduživanja. Ako se budete držali savjeta vezanih za posao, pred Novu godinu je moguća i novčana nagrada za vaš rad.

Ljubav: Kao i obično, u ljubavnom životu Lava ni ovog mjeseca neće biti dosadno. Slobodni pripadnici ovog znaka će prosto zračiti, a postoji i mogućnost za novu, strasnu avanturu. Lavovi koji imaju partnera moraju da se potrude da ostanu vjerni, što će im izuzetno teško ići, ali to je obavezan korak ukoliko žele da sačuvaju vezu.

Zdravlje: Veoma neuobičajeno za ovaj znak, ali mogući su simptomi depresije. Vratite se sportu, izlazite sa prijateljima i sve će ponovo biti u redu.

DJEVICA

Ljubav cvjeta, mogući su brak i trudnoća! Emotivna snaga vam je od presudnog značaja i tokom decembra se slobodno možete koncentrisati na taj aspekt vašeg

Tokom ovog mjeseca Djevicama će dominirati kuća porodice. Porodične stvari i psihičko zdravlje biće vam mnogo bitniji od poslovnih obaveza.

Emotivna snaga vam je od presudnog značaja i tokom decembra se slobodno možete koncentrisati na taj aspekt vašeg života. Timski rad i kompromisi tokom ovog meseca su neophodni. Zbog toga ćete morati da budete fleksibilni kako biste prihvatili gledišta drugih tokom retrogradnog Merkura u decembru.

Posao: Posao vam je trenutno u zapećku, ali Mjesec će vam omogućiti polet u ovoj sferi od polovine decembra. Budite oprezni kada su u pitanju izgledi za zapošljavanje i nove poslovne ponude od 24. decembra.

Finansije: Novčana situacija će vam biti poprilično zadovoljavajuća. Do 15. decembra je pogodan period za rizična ulaganja i zarađivaćete dok se zabavljate. Velike novčane poslove bi trebalo da završite do 24. pošto vam nakon toga nisu naklonjene planete. Obratite pažnju na šta i koliko trošite novca u decembru.

Ljubav: Pod snažnim ste uticajem Venere i Jupitera, tako da će vam ljubav cvjetati. Međutim, čini se da vam je posvećenost nedosanjani san u novoj vezi. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, mogući su brak ili trudnoća.

Odnos sa djecom biće vam fantastičan. Uživaćete u tome da i sami budete dijete. Generalno gledano, čitav decembar biće pun zadovoljstava i idealan je za putovanja. Od 13. decembra riješićete eventualne konflikte u porodici i taj period donosi sreću svim članovima.

Zdravlje: Do 21. decembra treba da se pazite, jer vam je zdravlje krhko. Sačuvajte energiju, a mentalno zdravlje je od presudnog značaja, pa ne dozvolite da vas uobičajeni usponi i padovi u životu previše pogode…

ZA NASTAVAK KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *