Sedmični horoskop 20.11. – 26.11.: Najsretniji znakovi će biti Lav, Vodenjak i Strijelac!

Strijelac

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko kretanja ili posjetitelja koji vam dolaze u goste. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati svojim gostima ili svojim prometalima. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti.

KARIJERA: Kako sedmica bude prolazila, sve ćete više željeti poći na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, vjerovatno će se morati angažovati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Neka izdrže.

ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

Jarac

LJUBAV: Postajat će vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi hoćete li se okrenuti prema svjetlu ili tami.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što vi naprosto obožavate pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

Vodenjak

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima.

KARIJERA: Kako sedmica bude odmicala, postajat će sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko, jer će trebati proći još neke testove.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi.

Ribe

LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvnog života, ali će vaši novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Vezani će pojačati distancu.

KARIJERA: Rado biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim pa makar otrpili i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dolaze još bolja vremena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *