Milijarder daje 5 MILIONA DOLARA ako imate rešenje ovog problema! VIDEO

Produžen  je krajnji rok za prijavljivanje predloga do 27.02.2018., nakon čega će se spisak najboljih ideja pojaviti na sajtu fondacije “The Global Challenges Foundation” Švedski milijarder Laslo Zombatfalvi, osnivač “The Global Challenges Foundation”, planira da isplati pet miliona dolara onome ko uspe da reši trenutnu veoma zapteljanu situaciju po pitanju svetskih zbivanja.
[REK] [REK]
Kao što je Laslo napisao na sajtu svoje fondacije u nedavno objavljenoj poruci, svetu je potrebna nova ideja i filozofija uređenja država, koja će izvući čitavu planetu iz problema kojima se ne vidi kraj, a za rešavanje uzroka je možda i prekasno. The Global Challenges Prize 2018 će biti dodeljena onom pojedincu ili grupi, univerzitetu, kompaniji ili udruženju koje može da posluje bilo gde na svetu, a koje predloži najbolje alternativno rešenje za model državnog uređenja, bilo da taj predlog bude nešto poput „popravnog ispita“ za već postojeće i poznate ili kao potpuno nova reforma celokupnih nama do sada poznatih državnih uređenja. Novi model morao bi da bude jasan i jasno definiše probleme i ukaže u kojoj sferi uređenja bi morale da se naprave promene i koje, a neke na koje već sama
[REK]
fondacija ukazuje su – klimatske promene, prenaseljenost i povećanje broja stanovnika u određenim delovima sveta , problem siromaštva i slični! 27. je krajnji rok za prijavljivanje predloga, nakon čega će se spisak najboljih ideja pojaviti na sajtu fondacije, a predlozi će biti uključeni u dalju implementaciju, uz obaveznu novčanu nadoknadu za najbolju ideju!

POGLEDAJTE VIDEO NA SLEDECOJ STRANI—>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *