Ljubavni horoskop za novembar 2017.Škorpije će biti najsrećnije na svetu, a Strelac menja svoju “bajku”.

Prolazili smo kroz turbulentan period, ali pred nama je, konačno, umeren mesec. Novembar nam donosi sreću, zadovoljstvo i obnovu.

Najznačajniji aspekt u ovom periodu je trigon Saturna i Urana. Ova kombinacija povoljna je za reforme, obnove, prilagođavanja i izgradnju novog na solidnim temeljima iz prošlosti. Donosi kontrolisane promene, koje su strateške, ali može doneti nepredviđene novitete. Aspekt je aktivan tokom novembra 2017. godine i pomaže onima koji su razmišljali o promenama u svom životu, posebno ako se do sada poradilo na nekim planovima i akcijama.

Tokom novembra očekujte i najsrećniji aspekt u godini: Venera – Jupiter konjunkcija koja obećava harmoniju i prosperitet, zabavu i ljubav, sreću i uspeh u onim područjima u kojima u solarnoj karti vlada i u kojima se događa.

Budući da su u srži stvari dve planete koje smatramo beneficima, ovo je uopšteno povoljan aspekt. Donosi optimizam, naklonost, zadovoljstvo i odličan je period za veridbe, svatove, festivale, zabave, odmore i putovanja.

OVAN

Vladar Ovna, Mars, nalazi se u kući veza, pa je jasno koji će vam biti prioriteti tokom novembra 2017. godine. Vaša bolja polovina i sve vezano za ljubavni život istaknuto je, motiviše vas i predstavlja istovremeno i izazov. Činjenica da Mars prolazi kroz kuću veza ukazuje na to da ćete vi biti ta osoba koja čini sve za voljenu osobu ili s voljenom osobom i imaćete dovoljno volje i snage da stvari povedete u željenom pravcu. Možete uspeti zato što sada postoji posebna veza između Venere (planete ljubavi i vladara kuće veza Ovna) i Marsa. To ide vama u korist. Može se raditi i o ostvarenjima kroz novac, dobra i zajedničke interese.

BIK

Novembar dolazi s primamljivom ponudom: u kući parova Bika su Sunce i dva benefika – Venera i Jupiter. Povrh svega, Venera je planeta ljubavi i vladar Bika. Ovakav postav planeta je obećavajuć i može biti jako srećan period vezano za ljubav i brak, može doneti zadovoljstvo i harmoničan odnos. Ovo je sjajna prilika, ali na vama je hoćete li je i kako iskoristiti, jer je vladar kuće parova, Mars, u dosta nepovoljnoj poziciji. Ako uzmemo u obzir da Mars pravi uzajamnu recepciju s Venerom, postoji više mogućnosti koje možete iskoristiti i izvući ono najbolje iz svake situacije. Imate dosta dobre karte u rukama, ali na vama je kako ćete odigrati. Možda bi trebalo da budete odlučniji i hrabriji.

BLIZANCI

S Merkurom, vladarem Blizanaca, smeštenim u kući parova, novembar ističe važnost veza. Život u dvoje postaje značajniji i aktivniji. Interes prema voljenoj osobi (ako ste u vezi) ili želja za pronalaskom nove ljubavi dolazi pre svega ostalog. U poslednjem delu meseca to postaje vidljivije, kada i Sunce ulazi u kuću parova Blizanaca. Mogli biste da doživite nešto posebno intenzivno s osobom s posla ili s osobom s kojom delite obaveze. Kako god bilo, čini se da je tokom novembra snažna povezanost između emocija i obaveza. Nije nemoguće ni da se dogodi afera s nekim s posla.

RAK

Tokom novembra 2017. godine kuća užitka Raka vrvi od zadovoljstava. Ovde sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefita, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu doneti samo dobre stvari. Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvek pamtiti i prisećati se sa smeškom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu. S druge strane, tranziti tokom novembra 2017. godine povoljni su za proširenje porodice i decu.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *