Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 30. 10. do 5. 11.

Ove nedelje, razdor među planetama uticaće i na vaš ljubavni život. Sa jedne strane, Venera ulazi u sekstil sa Saturnom u petak, a pun Mesec u znaku Bika u petak sugeriše da postoje šanse da ostavrite ljubavnu vezu sa stabilnom i senzualnom osobom. Onda sledi preokret. Istovremeno pun Mesec u znaku Bika i opozicija Venere sa Uranom uzburkaće stvari na ljubavnom planu. Možete osetiti nesigurnost, nepoverenje i udaljavanje od partnera. Rešenje? Prestanite da razmišljate kako bi ljubav trebalo da izgleda, već se opustite i uživajte u njoj takva kakva je.

Ovan

Iskoristite krativnost i energiju koju osećate na nešto korisno. Iznenadite voljenu osobu pesmom ili večerom i podsetite se početka vaše ljubavi. Slobodne pripadnike znaka očekuje uzbudljiv vikend.

Bik

Zbog porodičnog problema, zanemarićete poslovne obaveze. Iskrenost prema partneru je ključ za uspešnu vezu. Neko iz vaše okoline vam ne želi dobro. Budite oprezni i otvorite širom oči.

Blizanci

Slobodni Bikovi osećaju opasnu hemiju sa osobom iz poslovnog okruženja. Pripadnici znaka koji su već u romantičnoj vezi ulaze u miran period što se tiče ljubavi. Prijatelju je potrebna vaša pomoć. Kraj nedelje je pun uzbuđenja na svim poljima.

Rak

Izlasci, alkohol i druženje sa nepoznatim ljudima neće popuniti prazninu koju osećate u duši. Dok ne otvorite srce, nećete pronaći ljubav koja vam je preko potrebna. Na poslu vas očekuje povoljan period, a moguće je i unapređenje ili povišica.

Lav

Osećate preveliki pritisak na poslu, pa se to ispoljava i na ostalim životnim poljima. Ne dozvolite da nevini stradaju zbog vaše nervoze i budite nežniji prema partner. Primićete interesantan poziv početkom nedelje.

Za nastavak teksta kliknite ovdje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *