Milorad Dodik doživio saobraćajnu nesreću u centru Banje Luke

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik doživio je saobraćajnu nesreću centru Banja Luke.

Kako su otkrili brojni očevici saobraćajne nesreće koja se dogodila u srijedu oko 18 sati, vozilo predsjednika RS sudarilo se s automobilom iz njegove pratnje, prenosi SrpskaCafe.

Dodaju i kako su se dva skupocjena automobila iz voznog parka kabineta predsjednika RS odmah nakon sudara velikom brzinom udaljila s mjesta nesreće, iako su na oba bila primjetna značajna oštećenja.

– Automobil koji je prevozio predsjednika naglo je zakočio i tada je u njega otraga udarilo drugo vozilo iz Dodikove pratnje. Valjda zbog straha da će na mjesto ove bizarne nesreće odmah stići kamere i predstavnici medija, jer se saobraćajna nesreća dogodila dvadesetak metara od glavnog ulaza u zgradu Vlade RS, nakon samo nekoliko sekundi stajanja Dodikovo vozilo s ulubljenim zadnjim dijelom i razbijenim stop-svjetlima, kao i vozila iza, čiji je prednji dio bio žestoko oštećen, odjurili su dalje prema Malti – ispričali su očevici.

Oni dodaju da su se nedugo nakon toga na mjestu nesreće pojavili uniformisani policajci koji su s kolovoza ekspresno pokupili sve sitne dijelove i krhotine automobila.

Dodik je i prije samo mjesec  imao nesreću sa svojim službenim automobilom, kada se njegov predsjednički Mercedes zapalio na parkingu ispred ambulante u Kriškovcima kod Laktaša. Kao razlog tada je navedeno pregrijavanje motora..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *